Velkommen til Sydhavn Teaters nye producent og administrator

Velkommen til Sydhavn Teaters nye producent og administrator, Gry Raaby.
Med en baggrund som professionel danser, har Gry de sidste 13 år taget en langsom bevægelse over i rollen som kreativ producent og administrator. Hun arbejdet med et væld af grupper i det frie felt, og har de seneste år været fast tilknyttet kompagnierne Institute of Interconnected Realities (tidl. two-women-machine-show), Visible Effects v/Marie Topp, Recoil Performance Group og Kunstkollektivet FAMILIEN, samt siddet en årrække inde på Teater FÅR302. 
Gry har stor erfaring i processer hvor folk samskaber og -tænker, hvor idéerne sprænges ved at inddrage de involveredes mangefacetteret, og nogle gange ubevidste ressourcer. Blandt andet skabte hun, tilbage i 2009, kollektivet RISK sammen med tre kollegaer, hvis interesse har været at afsøge og udfordre nye måder hvorpå det koreografiske felt kunne dele ressourcer og drage kunstnerisk inspiration af hinanden – en tænkning hun som producent ofte prøver at integrere. Sideløbende har Gry påtaget sig roller som mentor, dramatiker, produktions- og forestillingsleder, koreografisk konsulent mm. og har dermed en bred indsigt i scenekunstens mange forskellige behov.
 
Tina Tarpgaard om ansættelse
”Jeg er helt utrolig glad for at Gry slutter sig til vores team i Sydhavn Teater. Gry’s mange års arbejde med scenekunsten, har en bredde og en dybde som er helt særlig. Hun kommer med stor erfaring som både producent og administrator og har samtidig et afsæt i det kunstnerisk skabende, hvor hun har arbejdet med nogle af de mest skelsættende kunstnergrupper, både i Danmark og internationalt. Gry er en strålende scenekunstnerisk ildsjæl og jeg glæder mig enormt til at starte samarbejdet med hende i Sydhavn Teater.”

– Tina Tarpgaard, Kunsterisk leder af Sydhavn Teater