ST:ART

ST:ART er en udviklingsplatform for vækstlaget under Sydhavn Teater. Her bakker vi op om unge, spirende kunstnere, der har lyst til at tage teatret ud af den sorte boks, kunsten ud af museet eller dansen ned fra scenen, for i stedet at sætte eksperimenter fri i Sydhavnens byrum.

In other words: Vi hjælper og vejleder kunstgrupper og -solister med at skabe og afvikle stedsspecifikke kunstprojekter i Sydhavnen; fra scenekunst og danseforestillinger til byvandringer, performances og installationer. Hos os er det vitterligt kun fantasien, der sætter grænser, så længe det stedsspecifikke er i fokus.

ST:ART er både for den garvede, der har været i berøring med kunsten i mange år og nybegynderen, der bare har lyst til at prøve en fed idé af. Så længe projekterne er spændende og nytænkende, betyder din baggrund ikke noget. Vi er her for at rådgive dig undervejs.

Formålet med ST:ART er i grove træk at:

  • Udfordre det traditionelle. Vi elsker at se, hvad der sker, når man rykker kunsten ud af dens konventionelle, trygge og sikre rammer.

  • Bidrage til lokalmiljøet i Sydhavnen. Vi lader os inspirere af det allerede eksisterende byliv – for netop at sætte nye tanker i gang i selv samme.

  • Nå ud til et publikum, der normalt ikke besøger de etablerede kunstscener.

  • At udforske det stedsspecifikke. Vores forestillinger tager altid udgangspunkt i en særlig lokation. Læs mere her.

SE VORES OPEN CALL HER