ST:ART

ST:ART er en frivilligt drevet udviklingsplatform og prøvestation for det kunstneriske vækstlag under Sydhavn Teater. Det vil sige at vi som udgangspunkt ikke henvender os til professionelle kunstnere, men til personer som er under uddannelse eller som har lille eller ingen erfaring med kunst produktioner. Vi tilbyder en tryg platform hvorfra unge kreative kan prøve kræfter med kunsten og realisere deres ideer. Vi tilbyder produktionsstøtte, lån af teknisk udstyr, øvelokaler samt sparring og hjælp fra vores frivillige hold og netværk

In other words: Vi hjælper og vejleder kunstgrupper og -solister med at skabe og afvikle stedsspecifikke kunstprojekter i Sydhavnen; fra scenekunst og danseforestillinger til byvandringer, performances og installationer. Hos os er det vitterligt kun fantasien, der sætter grænser, så længe det stedsspecifikke er i fokus.

ST:ART er både for den garvede, der har været i berøring med kunsten i mange år og nybegynderen, der bare har lyst til at prøve en fed idé af. Så længe projekterne er spændende og nytænkende, betyder din baggrund ikke noget. Vi er her for at rådgive dig undervejs.

Formålet med ST:ART er i grove træk at:

  • Udfordre det traditionelle. Vi elsker at se, hvad der sker, når man rykker kunsten ud af dens konventionelle, trygge og sikre rammer.

  • Bidrage til lokalmiljøet i Sydhavnen. Vi lader os inspirere af det allerede eksisterende byliv – for netop at sætte nye tanker i gang i selv samme.

  • Nå ud til et publikum, der normalt ikke besøger de etablerede kunstscener.

  • At udforske det stedsspecifikke. Vores forestillinger tager altid udgangspunkt i en særlig lokation. Læs mere her.

SE VORES OPEN CALL HER

/** * Update the posts widget or portfolio widget query. * * @since 1.0.0 * @param \WP_Query $query The WordPress query instance. */