Mød koordinatorerne i ST:ART

LASSE MOURITZEN er kandidat i Performance Design og Byplanlægning med speciale indenfor stedsspecifikke og kollaborative metoder i kunst og bydesign. Han har flere års erfaring som praktiserende kunstner, kurator og researcher, og har særligt arbejdet med sociale, rumlige og æstetiske forskydninger og brudflader i forbindelse med globalisation, urbanisering og migration.
MAJ RAFFERTY er uddannet dramaturg fra Aarhus Universitet med ophold på Freie Universität Berlin og Goldsmiths University of London. Hun har været involveret i flere kunstnergrupper og arbejder selv som udøvende kunstner, instruktør, kurator og dramaturgisk rådgiver.
AMALIE ULLA PONTOPPIDAN WITT har en kandidat i Teater- og Performancestudier og Musikvidenskab. Til dagligt arbejder hun som efterskolelærer, hvor hun bl.a. underviser i teater. Sammen med et par medstuderende, startede Amalie i 2014 teatergruppen Teater PRAXIS, der i 2017 spillede under ST:ART med vandreforestillingen DETOX. Amalie har været en del af teatervækstlaget i mange år, både i bestyrelser, kunstneriske sammenhænge og som festivalarrangør. Amalie er særligt optaget af det intime, immersive teatermøde, hvor der tales til sanserne og nysgerrigheden.
MIKKEL MALLOW er uddannet indenfor scenekunst, dans og koreografi i København og Berlin. Han har en akademisk baggrund i sociologi, moderne kultur og kulturformidling og er blandt andet optaget af involverende æstetiske praksisser, byrum, krop og mere-end-menneskelige forbundetheder.
AMALIE ELMHOLT CHRISTIANSEN har en kandidat i Dramaturgi fra Aarhus Universitet, og har derudover studeret teater og poesi på Roanoke College i Virginia, USA. Amalie har erfaring som projektleder og koordinator i kultur- og eventbranchen, og har derudover beskæftiget sig med æstetisk kommunikation og dannelse i forhold til kunst og kultur.
LOTFI ATTIA har kandidat i humanistisk samfundsvidenskabelig idrætsvidenskab med fokus på dans og æstetisk læreprocesser.  Lotfi arbejder med bruger-involverede tilgange, som styrker dialog og skaber forankring. Lotfi arbejder til dagligt med at lede kreative projekter med bevægelse og kultur som fokuspunkt. Lotfi er udøvende kunstner og har erfaring som koreograf, koordinator og projektleder. Herunder samarbejdserfaring med skoler, lokale kulturhuse og private organisationer.
Grundlæggere 

 

ANNE VRAABY

 

LIV FANGEL

 

MALIK GROSOS

 

NICOLE JOHANSEN

Tidligere koordinatorer

ANNE KAARSBØLGABRIEL WREDE ELUNG-JENSEN
KATRINE BALLENIKOLAJ BOMBERGFRANZISKA KOLLER
FREJA FORSMAN            CHRISTIAN IVERSEN
CHRISTIAN GRØNNEBÆK