Mød koordinatorerne i ST:ART

ANNA KAARSBØLAnna har en kandidat i Dansk og Kommunikation fra Københavns Universitet, overbygget på en bachelor med tilvalg i Kulturformidling. Hun har flere års erfaring inden for fundraising samt formidling af kulturprojekter relateret til film-, billed- og scenekunst.

GABRIEL WREDE ELUNG-JENSEN  studerer Erhvervsøkonomi og Virksomhedskommunikation på CBS. Han har erfaring fra flere teatre som instruktørassistent og produktionsassistent. Han har derudover arbejdet som kreativ konsulent for mindre kunstnergrupper.

LASSE MOURITZEN er kandidat i Performance Design og Byplanlægning med speciale indenfor stedsspecifikke og kollaborative metoder i kunst og bydesign. Han har flere års erfaring som praktiserende kunstner, kurator og researcher, og har særligt arbejdet med sociale, rumlige og æstetiske forskydninger og brudflader i forbindelse med globalisation, urbanisering og migration.
MAJ RAFFERTY er uddannet dramaturg fra Aarhus Universitet med ophold på Freie Universität Berlin og Goldsmiths University of London. Hun har været involveret i flere kunstnergrupper og arbejder selv som udøvende kunstner, instruktør, kurator og dramaturgisk rådgiver.

Tidligere koordinatorer

KATRINE BALLE NIKOLAJ BOMBERG FRANZISKA KOLLER
FREJA FORSMAN             CHRISTIAN IVERSEN
CHRISTIAN GRØNNEBÆK
Grundlæggere  

ANNE VRAABY

LIV FANGEL

MALIK GROSOS

NICOLE JOHANSEN