KROPPE AF VAND / OPEN CALL
DEADLINE 9. Juli 2021

ST:ART SØGER UNGE VÆKSTLAGSKUNSTNERE TIL AT UDFORSKE SPÆNDINGSFELTET MELLEM KROP OG VAND I SYDHAVNEN TIL DETTE ÅRS KULTURHAVN FESTIVAL.

Med dette call søger vi kunstneriske og performative projekter, der bidrager til callets tema Kroppe af vand. Med temaet ønsker vi at afsøge forbundetheder, grænseland og intimitet mellem krop og vand i en antropocæn tid. Endvidere at udforske nye kollektive forhold, æstetiske muligheder eller mere-end-menneskelige potentialer i en lokal kontekst.

Udvalgte projekter skal vises ved en selvvalgt lokation i Sluseholmen under dette års Kulturhavn Festival d. 27., 28. og 29. august 2021. Projekter kan både være scenekunstnerisk, billedkunstnerisk, lyrisk eller lydbaseret, så længe de er performative og forholder sig specifikt til Sluseholmen og callets tema. Det er en forudsætning, at dit projekt kan blive vist på festivalens tre dage.

 

Man kan søge op mod 4.000 kr. til at realisere sit projekt – midler som kan anvendes til materialer, forplejning, udstyr etc. (bemærk: midlerne kan ikke anvendes til honorar/løn). Hvis projektet bliver udvalgt, vil I blive tildelt en koordinator fra ST:ART, som vil være behjælpelig med at realisere projektet. I har i øvrigt mulighed for at låne lyd- og lysudstyr af ST:ART, samt at få adgang til Sydhavn Teaters øvelokaler i perioden op til festivalen. 


Find ansøgningsskema via dette link og send din ansøgning til start@sydhavnteater.dk senest 09.07.2021 kl. 23:59. Hvis du har spørgsmål til callet, kan du skrive en mail på start@sydhavnteater.dk

Københavns Kommune Logo
Start Logo
Sydhavn-Teater-logo