KIN

30. august - 13. september

En festival, der kombinerer regenerativ scenekunst med spekulativ fiktion for at udforske principper om bæredygtighed, oprør og utopier i en mere-end-menneskelig.

OMSORGSFULD
SCENEKUNST

Værkerne er skabt med et fokus på at udfordre og perspektivere nuværende principper om bæredygtige og regenerative praksisser. De kan fx. bruge genbrugsmaterialer, være drevet af vedvarende energikilder eller fremhæve problemstillinger omkring klimaforandringer, naturbevaring og økologisk bæredygtighed.
Foto: AFTER/DOPO - Effetto Larsen

SPEKULATIV FICTION

Spekulativ fiktion spiller en vigtig rolle på Festivalen hvor tekster gør brug af genrer som science fiction, climate-fiction, dystopi og utopi. Disse fortællinger udforsker alternative fremtidsvisioner og diskuterer mulighederne for at opnå en mere bæredygtig verden. De kan inspirere og udfordre festivaldeltagernes tænkning omkring miljømæssige spørgsmål og fremtidige samfund.

Ud over scenekunst og spekulativ fiktion tilbyder Festivalen også workshops, paneldiskussioner og foredrag, hvor eksperter og praktikere inden for bæredygtighed og kunst deler deres viden og erfaringer. Festivalen stræber efter at skabe en engagerende og inspirerende atmosfære, hvor deltagerne kan opleve og drøfte bæredygtighed gennem det at forestille sig mulige fremtider. 

Festivalen håber også at være en kilde til inspiration og handling for at fremme bæredygtige løsninger i det virkelige liv og fremme regenerative kunstneriske praksisser i både Københavns Sydhavn og samfundet generelt.

VÆRKER OG EVENTS