Stien til Sydbjerget

Vi går hen over kystlinjen, der udgjorde det gamle Kongens Enghave, og ind i det nye landområde, som skød op i løbet af 1945-70’erne og fortsatte byens bevægelse ud i havet. Det gamle påfyld af byggeaffald er nu forvitret og nedarvet i vildtvoksende natur, enge og de eroderende kystlinjer.

Stien til Sydbjerget er en begivenhed, der samler stemmer, tanker og udtryk i spændingsfeltet mellem lokal bynatur og kunst. Til arrangementet går vi sammen fra Karens Minde Kulturhus ud til Sydbjerget på Sydhavnstippen, hvor der vil være kunstneriske indslag med sang, poesi og performance, suppleret med information om tippens historik og geologi.

Begivenheden er initieret af Naturplejegruppen på Tippen og skabes i samarbejde med Sydhavn Teater som en del af KIN FESTIVAL. Begivenheden er gratis – men kræver tilmelding via Billetto.

Bidragydere: Kristina Stoltz, Nadja Schmedes Enevoldsen, Linh Le, Naturplejegruppen , Johan Borup Højskole (Hannah Aabrink, Esther Grünbaum, Shan Lin Møller, Astrid Hein Ernst)

* Bemærk venligst, at dette arrangement indebærer en gåtur over Sydhavnstippen og kan ikke garanteres at være tilgængeligt for personer med gangbesvær på grund af terrænets karakter.

HVORNÅR:
HVOR:
LÆNGDE:
Mødested: Karens Minde Kulturhus

1 time

  • Kristina Stolz
  • Linh Le
  • Naturplejegruppen
  • Johan Borups Højskole
  • Onsdag d. 6. september 2023

FlokFolk - Havneresidens

Støttet Af