CITY MATTERS

EN KUNSTNERISK VANDRING I BYENS NATUR

Af Tora Balslev og Maiken Vibe Bauer

I City Matters får du chancen for at komme i nærkontakt med byens stof. Asfalt, sten og beton. En undersøgelse af byens geologiske krop og koreografi over tid. En ekspedition i selskab med det andet-end-menneskelige. Et blik og et øre på hvordan vi mennesker er viklet ind i en større organisme.

Du følger en guide som del af en gruppe, mens en symfoni af viden, opgaver og spørgsmål leder dig ind byens rum. Komponerede lydlandskaber og skulpturelle danse-tableauer relaterer til byens stof og åbner fladerne op.

Tora Balslev er scene- og performancekunstner og danser. I værket animerer hun råstoffer gennem bevægelse, og skaber en oplevelse af byggematerialerne som noget levende.

Maiken Bauer er lydkunstner og kemiker. Gennem feltoptagelser og oversættelser af molekylevibrationer udforsker hun i værket, hvordan vores sanser resonerer med og på omgivelserne og byens materialitet.

Forestillingen er for voksne og unge fra 16 år.

Kom i praktisk tøj og fodtøj der passer til. Vi har ingen garderobe, så hvis du har noget med dig på turen, er det godt at have en lille rygsæk eller lign. at have det i.

HVORNÅR: 18.- 21. Maj 2022
HVOR: Sydhavnens Glemte og Gemte steder
SPROG: Dansk
LÆNGDE: 90 minutter
GENRE: Stedsspecifik performance

Koncept, koreograf, tekst og performer: Tora Balslev
Lydkoncept, lyd, tekst og stemme: Maiken Vibe Bauer
Kostumedesigner: Lise Klitten
Dramaturg: Betina Birkjær
Koreografisk konsulent: Antoinette Helbing
Tekstilformgivning: Katrine Pedersen
Dragt konsulent: Lise Klitten
Assistent: Asta Paludan
Administration: Projektcentret Dansehallerne
PR: PASSAGE Festival
Produktion: Daily Fiction

City Matters er udviklet i samarbejde med PASSAGE Festival, Metropolis – Københavns Internationale Teater og Sten & Grus A/S.

Byvandringen er støttet af William Demant Fonden, Wilhelm Hansen Fonden, Nordea-Fonden, Dansk Artistforbund og Statens Kunstfond.