BILLETTER

På Sydhavn Teater har vi billige billetter. Det har vi, fordi vi ligger i en bydel, hvor pengepungene har forskellige størrelser. Hos os vil vi gerne give mulighed for at alle kan komme i teatret. Derfor koster et besøg hos os med Mit Teater det samme som en familiepizza hos det lokale pizzaria.

Normalpris: 135 kr. 
Unge under 25 år: 60 kr. 
Studerende Mit Teater:
 95 kr.
Mit Teater: 95 kr.
Gruppe, ung, min. 6 pers.: 40 kr.
Gruppe, voksen, min. 10 pers.: 95 kr. 

Det er nemt og hurtigt, at bestille billetter online. Du kan udskrive billetterne, vise dem på din smartphone eller få dem sendt med posten.

Du kan bytte din billet til en anden spilledag i forestillingens spilleperiode indtil 7 dage før forestillingsdatoen (hvis der er pladser). Det koster et byttegebyr på 25 kr. pr. billet og foregår over telefonen til et af Teaterbilletters callcentre. 

Få vejledning og personlig service hos Teaterbilletter: Telefon 70 272 272 (mandag-fredag kl. 14-17). 

VIGTIGT! VI HAR FLERE SCENER
Når du køber din billet, skal du være opmærksom på, at vi spiller vores forestillinger på forskellige steder i Sydhavn Teater. Derfor har teatret tre lokationer, der vises på google maps. Nogle forestillinger spiller også i byens rum, fordi vi mener at kunst i byrummet, giver noget til forestillingens indhold.

TO FASTE SCENER:
ØSTRE KAPEL på Vestre Kirkegård
P44 PERFORMANCE HUB, Borgbjergsvej 44

KONTOR:
Vi har også en lille prøvesal og kontor på Wagnersvej 19, 2450 Kbh. SV. 
Dette er teatrets hovedadresse, men ikke vores primære spillested. 

SÆRLIGT FOR ST:ART-PROJEKTER:
ST:ART er Sydhavn Teaters udviklingsplatform, hvor unge kunstnere kan udfolde deres idéer i praksis. Alle begivenheder er gratis og bookes igennem billetportalen Billetto.
Læs mere om ST:ART her

Teaterbilletter Logo