BILLETTER

På Sydhavn Teater har vi billige billetter. Det har vi, fordi vi ligger i en bydel, hvor pengepungene har forskellige størrelser. Hos os vil vi gerne give mulighed for at alle kan komme i teatret. Derfor koster et besøg hos os med Mit Teater det samme som en familiepizza hos det lokale pizzaria.

Normalpris: 135 kr. 
Unge under 25 år: 60 kr. 
Studerende Mit Teater:
 95 kr.
Mit Teater: 95 kr.
Gruppe, ung, min. 6 pers.: 40 kr.
Gruppe, voksen, min. 10 pers.: 95 kr. 

Det er nemt og hurtigt, at bestille billetter online. Du kan udskrive billetterne, vise dem på din smartphone eller få dem sendt med posten. 

Få vejledning og personlig service hos Teaterbilletter: Telefon 70 272 272 (mandag-fredag kl. 14-17). 

VIGTIGT VI HAR FLERE SCENER
Når du køber din billet skal du være opmærksom på, at vi spiller vores forestillinger på forskellige steder og at Sydhavn Teater derfor har flere adresser, der vises på google maps. 
Nogle forestillinger spiller også i byens rum, fordi vi er på jagt efter adresser, der giver noget ekstra til forestillingens indhold, ligesom vores to faste scener gør.

TO FASTE SCENER:
SOMMERSCENE – ØSTRE KAPEL på Vestre Kirkegård
VINTERSCENE – P44 PERFORMANCE HUB, Borgbjergsvej 44

 KONTOR:
Vi har også en lille prøvesal og kontor på Wagnersvej 19, 2450 Kbh. SV. 
Dette er teatrets hovedadresse, men ikke vores primære spillested. 

SÆRLIGT FOR ST:ART-PROJEKTER:
ST:ART er Sydhavn Teaters talentudviklingsafdeling, hvor unge kunstnerspirer kan udfolde deres idéer i praksis. Projekterne er her gratis og derfor bookes billetterne igennem Billetto, som er et andet system end det fælles teaterbilletter.dk.  

Køb billetter her!

/** * Update the posts widget or portfolio widget query. * * @since 1.0.0 * @param \WP_Query $query The WordPress query instance. */