MARIENBORG – NEJ TAK!

>18. januar – 2. februar<<    Ny dansk dramatik om  Ingrid og Anker Jørgensen, samfundet omkring os, og om os selv.

En ung kvinde er flyttet ind i Ingrid og Anker Jørgensens opgang – i lejligheden lige nedenunder deres den gamle. Nu sidder hun på køkkengulvet, midt om natten, og lader tankerne løbe. Hvad skal man gøre, når man har haft alle muligheder, men alligevel ikke kan komme ud af stedet? Pludselig blandes virkelighed og fantasi: som om tilstedeværelsen af Anker og Ingrids drømme sidder i væggene, og vil hende noget.

Et fabulerende, aktuelt stykke samfundsdramatik skrevet af den reumertvindende dramatiker Julie Maj Jakobsen, med nykomponeret musik af Johannes Asbjørn Eberl Smed. Om at se verden igennem de priviligeredes briller anno 2018. Om Ingse og Anker Jørgensen, samfundet omkring os, og om os selv.

 

HVORNÅR: 18. januar – 2. februar

HVOR: Postcaféen, Borgbjergsvej
PRISER: 45-125kr
SPROG: Dansk

DRAMATIKER/FORFATTER: Julie Maj Jakobsen
KOMPONIST: Johannes Asbjørn Eberl Smed
INSTRUKTØR: Mille Maria Dalsgaard
MEDVIRKENDE:  Maria Carmen Lindegaard

CO-PRODUKTION med Teatret v. Sorte Hest

PR/KOMMUNIKATION: Karen Toftegaard Aps
GRAFIK: Robin Hart
FOTOGRAF: Sofie Diemer Leonhardt
PRODUCENT: Mathilde Johnsen

KØB BILLETTER
MARIENBORG – NEJ TAK! er en co-produktion mellem Sydhavn Teater og Teatret v. Sorte Hest, hvor forestillingen spiller d. 12 – 28. marts 2018.
Forestillingen spiller i det gamle posthus på Borgbjergsvej, lige ved siden af den nye Anker Jørgensens Plads. Posthuset er ved at blive omskabt til café og aktivitetshus af medborgercenteret SydhavnsCompagniet – og vi har fået lov at være gæster.

Forestillingen er støttet af: