FUTURX

Velkommen indenfor i
dit performancemuseum.

Til november slår vi dørene op for performancemuseet FuturX, der gennem 5 måneder løbende viser nye performanceudstillinger, skabt af fem internationale kunstnerteams.

De fem kunstnerteams, der hver især er banebrydende indenfor henholdsvis scenografi, visual art, film, musik og performance, indtager måned for måned P44 og udvikler hver deres fremtidsdrøm, som I inviteres til at fordybe jer i og tage del i den løbende udvikling.

FuturX bliver et levende museum i konstant forandring – en æstetisk tour de force-stafet, hvor det ene team afløser det andet og bygger videre på det foregående udtryk. 

I fem måneder kan man midt på hovedgaden i Sydhavnen gå direkte ind i det performancemuseet, der adresserer tidens højaktuelle problemstillinger og gør dem håndgribelige.

FuturX har åbent 8 timer ad gangen onsdag til lørdag fra 6. november 2019 til 28. marts 2020. Køb et turpas og oplev alle 5 kapitler af FuturX.

HVORNÅR: 6. november 2019  – 28. marts 2020
HVOR: P44
PRIS: 40-135 kr / Partoutpas: 335 kr
SPROG: Dansk/Engelsk
LÆNGDE: 512 timer / 8 timer om dagen

SKUESPILLERE: Mille Maria Dalsgaard, Maria Carmen Lindegaard, TBA
TEKNIKER: Brian Larsen
KUSTODE: Oscar Steen
PRODUCENT: Marie Egetoft
GRAFIK: Sofie Diemer


Køb Partoutpas til FuturX og få fri adgang til museet i fem måneder.
Kom så ofte du har lyst og oplev alle 5 kapitler af FuturX.

 

 

KØB BILLETTER

 

 


I november kan du træde indenfor i en helt særlig zoo, hvor vi observerer menneskets adfærd gennem en sårbar linse. Denne zoo er et forsøg på at slutte fred med den menneskelige adfærd. NB! Besøgende i zoo skal følge instruktionerne for at minimere stressende indvirkning på menneskene.
6. – 30. november 2019
 
Miljø-slogans, retro-æstetik og symboler fra fortabte verdener hvirvler om os på den evigt voksende digitale grænseflade, som kulturelt click bait, der forførende lokker os med tomme løfter. Men vi får intet tilbage, udover en hul kulturel maske, vi kan iføre os. I mellemtiden har den kulturelle click bait gennemsyret vores
kulturinstitutioner, vredet armen om på dem og hvisket ”her er du i sikkerhed.”
4. – 21. december 2019

I kapitel 3 inviteres vi med på en fængslende ekspedition ud i cyberspace. 
Mirko Borschts xenologiske inspektion sender os gennem en analog tunnel af modlys, der giver os et praj om, at vi er landet på en fremmed planet, blot for at opdage, at det er os, der er de fremmede. Rumekspeditionen lander i P44 i 2020 og du kan komme med!
8. – 31. januar 2020

En parallelverden opstår i P44 bag facaden i den gamle butik samt i det hemmelige rum inde i os, der gemmer på ængstelser og længsler. Kapitel 4 er en teatralsk undersøgelse, der dissekerer udsagnet ”hvad ville være, hvis…”, for derefter at opbygge en ny verden i lyde, ord og bevægelse, som vender vores opfattelse på hovedet og lader billederne opstå i vores egen fantasi, således at enhver forlader rummene med sin egen historie.
5. – 29. februar 2020

Vil vi en gang i fremtiden være så langt fjernet fra vores artsrige planet, at dyr bliver sagnomspundne fabeldyr? Hvilke fragmenter af vores nutid vil overleve og give næring til disse visioner?
At tro på, at andre dyr virkelig har eksisteret, vil være forbeholdt de særeste forskere, mystikerne og dem med den mest livlige fantasi.
4. – 28. marts 2020