Vores verden er en pandemi og kunsten lever bag lukkede døre. Mens vi venter på at samfundet åbner op, invitere vi scenekunstnere og billedkunstnere i aldersgruppen 18 – 30 til at dele deres praksis og hverdag med os og bidrage til vores online udstilling i et samarbejde mellem ST:ART og udstillingsstedet Sydhavn Station. Indsend 24,50 sekunders video til os og bliv en del af projektet!

Vores hverdag er reduceret til sociale restriktioner, skærme, online forbindelser og digitale aktiviteter. Mens vores kunstneriske scener er lukket, står kreative med et hav af erfaringer, oplevelser og indtryk, men uden platforme. I dette call, med temaet GLITCH, ønsker vi at give scenekunstnere og billedkunstnere en mulighed for udforske deres praksis som den eksistere under de restriktive rammer gennem en max 24,50 sekunders video. Indsendte videoer kan for eksempel ses som en måde og metode til udforske sin kreative praksis på og forbinde den til hverdagslivets sociale og digitale brudflader. 

Udvælges dit videoværk, vil det blive udstillet som del af en online udstilling på Sydhavn Teaters hjemmeside i begyndelse af marts, 2021 i kuratorisk samarbejde med vores kollegaer fra Udstillingsstedet Sydhavn Station. Udvalgte værker vil desuden blive vist i foråret i til en offentlig udstilling i Sydhavn. Vær opmærksom på at videoerne ikke vil blive vist med lyd. Hvis din video fx indeholder tale kan det være en ide at tilføje undertekster eller lignende.

Send din video, en kort introducerende tekst og en titel, via wetransfer til start@sydhavnteater.dk senest 15. februar 2021 kl. 23:59. 

Hvis du har spørgsmål til callet kan du skrive en mail på start@sydhavnteater.dk

Den korte udgave: Udstillingsstedet Sydhavn Station er et kunstnerdrevet udstillingssted, der præsenterer samtidskunst på den travle stationshal i Københavns Sydhavn. Ernst Kapers vej 1, 2450, Kbh. Sydhavn http://sydhavnstation.info/

ST:ART er en udviklingsplatform for vækstlaget under Sydhavn Teater. Her bakker vi op om unge, spirende kunstnere, der har lyst til at tage teatret ud af den sorte boks, kunsten ud af museet eller dansen ned fra scenen, for i stedet at sætte eksperimenter fri i Sydhavnens byrum. Wagnersvej 13, 1., 2450 Kbh. Sydhavn. www.sydhavnteater.dk/start

Projektet er initieret af ST:ART som er støttet af Tuborgfondet og Kgs. Enghave Lokalpulje.