DE UNGES BYDEL

Udstilling og koncert

Sydhavnen har alt fra gamle arbejderkvarterer, grønne områder til trafikerede veje og nybyggerier. Men hvordan er det at vokse op i en bydel med store kontraster, og hvor ens hjem og hverdag er i konstant forandring?

DE UNGES BYDEL er en udstilling som er baseret på to års samarbejde med Fritidsklubben Rubinen og Ellebjerg skolen. Gennem workshops har vores unge i fællesskab undersøgt byen igennem kunsten. Vi har haft besøg af en masse dygtige gæstekunstnere, som har undervist i film, musik, skuespil, stunt, kampråb, origami og jordtryk.

Ambitionen med DE UNGES BYDEL er at styrke unges tilhørsforhold til Sydhavnen ved at give dem plads til selv at formgive og sætte ord på bydelen. I kunsten er det muligt at fejle, spekulere, finde tryghed og lege. Men også se nye perspektiver og finde nye måder at være sammen på. Udstillingen er et sammenkog fra vores aktiviteter og et forsøg på at vise, hvad vores unge kæmper for, og hvad de ser er nødvendigt at overdrage til resten af byens borgere.

DE UNGES BYDEL En udstilling som giver unge i Sydhavnen en stemme – i kunsten og i deres bydel.

HVORNÅR:
HVOR:
LÆNGDE:
22. - 30. April 2022
P44

4 TIMER

  • Kurator: Lasse Mouritzen
  • Medvirkende: Fritidsklubben Rubinen og Ellebjerg skolen
 

Make a list

TAK TIL GÆSTEKUNSTNERE, FONDE OG SAMARBEJDSPARTNERE . Aisha Thorsen, Anna Weber Henriksen, Boaz Barkan, Katrine Kjølby, Malik Grosos, Lourdes Zorilla, Maria Carmen Lindegaard, Nikolaj Bomberg, Sabitha Söderholm & Signe Grandorf

FlokFolk - Havneresidens

Støttet Af