ØSTRE KAPEL SKAL MODERNISERES

I øjeblikket sker der store og fantastiske ting og sager for Sydhavn Teater: 
Østre Kapel skal moderniseres. 
Det blev besluttet på budgetforliget på Københavns rådhus og offentliggjort fredag d. 9.9.2022. Og vi kan ikke får armene ned.
Det betyder, at vi snart kan slå dørene på for en masse spændende nye gæster; arkitekter, byggesagkyndige og relevante aktører; der fra 2023 og frem til og med 2025 skal omsætte visionen fra byggeprogrammet til virkelighed. Det er overordentligt gode nyheder!

Vejen hertil har været belagt med masser af visioner, velvilje, flid, slid, kunstneriske højdespring, samarbejder, dialog, udviklingsproces, lokaludvalgs engagement, områdefornyelser, eksperimenter og gode, dedikerede folk omkring og på Sydhavn Teater, der har trukket i én og samme retning igennem de sidste små ti år. Og nu skal det endelig være! 
Vi er på teatret jublende lykkelige og lettede over, at de politiske kræfter på Rådhuset har kunnet mærke vigtigheden af Østre Kapel som lokalt og centralt kulturelt mødested i Kgs. Enghave og bakket op. Det betyder alverden for rigtig rigtig mange. Vi har stået klar i starthullerne – og nu går det løs, hurra!

Kærlige hilsner
Mille