Sydhavn brænder

OM FORESTILLINGEN

Publikumssuccesen er tilbage!

Sydhavn brænder er en forestilling om og med en gruppe lokale borgere, som alle brænder for en bedre verden. De har kæmpet mange kampe: nogle af dem har de vundet, nogle har de tabt, mens de stadig kæmper for andre. I Sydhavn brænder synger og danser de for dem selv og for en bedre verden. 

Deres kampe er personlige, men ligner så mange andres! Gennem deres yndlingssange og –danse kæmper de for at føle sig trygge, for at overleve, for at finde accept, for kærligheden og for at eje sin egen krop. De kæmper for at eje deres valg og for at beskytte et hjem, en familie, et sind.  

Slut dig til deres historier, musikken og dansen, mens vi ærer kampene, fejrer sejrene og omfavner den igangværende rejse! 

Sydhavn brænder iscenesat af den anerkendte kunstnerduo koreograf Ásrún Magnúsdóttir og Alexander Roberts. 

MEDVIRKENDE Vibeke Bruun, Nathalie Løyche, Synne Dupont, Lise Lotte Schrøder, Merete Ganshorn, Annemarie Madsen, Daniel Davidsen, Søren Peter Larsen, Zainab Ahmed, Ida Maria Nielsen, Ella Kofoed Kruse & Wilma Spuur Hansen KOREOGRAFI OG ISCENESÆTTELSE Ásrún Magnúsdóttir og Alexander Roberts   PROJEKTKOORDINATOR Mikka Mallow LYSDESIGN Felipe Osorio-guzmán STØTTET AF: Københavns Kommune, Københavns Kommune Scenekunstudvalg & Kulturkontakt Nord

HVORNÅR:
HVOR:
LÆNGDE:

09.09. - 11.09.24

Østre Kapel, Vestre Kirkegaard

1 time

Mandag d. 9. september kl. 20 REPREMIERE 
Onsdag d. 11. september kl. 20

FORESTILLINGEN ER STØTTET AF