Du er en dag i morgen // KIN FESTIVAL

OM FORESTILLINGEN

Om klasseværelset som kampzone
Du er en dag i morgen er et rumligt hørespil, med klasseværelset som skrigende udgangspunkt. Det er et memoir i fortid og nutid, en personlig fortælling, der udforsker skolens sociale dynamikker og den institutionelle indflydelse på krop og sjæl. En auditiv følsomshedsanalyse, hvor skolens lige dele nostalgi og brutalitet udforskes. Du er en dag i morgen er en lydfortælling, som publikum oplever gennem høretelefoner, siddende på stole i et klasseværelse. En invitation til at lytte med lige dele håb og desperation.

Trilogi for Læringsrum
Du er en dag i morgen er tredje del af Trilogi for Læringsrum, en stedsspecifik trilogi, hvor publikum møder opvækstens institutionelle rum. I de forskellige forestillinger inviterer kompagniet publikum indenfor i læringsrum og institutioner, som griber dybt ind i vores kroppe og tanker. Her skabes nye erfaringer og atmosfæriske oplevelser på kunstens udebane og hverdagens hjemmebane. Convoi Exceptionnel udforsker tre rum – en gymnastiksal, en svømmehal og et klasseværelse.

Værket er skabt af scenekunstkompagniet Convoi Exceptionnel, instrueret af Jon R. Skulberg og udarbejdet i samarbejde med forfatter Tina Åmodt, komponist og lydkunstner Kristian Hverring og dramaturg Astrid Hansen Holm.

Du er en dag i morgen er en del af årets KIN FESTIVAL på Sydhavn Teater. Læs mere om festivalen her.

Koncept/iscenesættelse/manus Jon R. Skulberg  Tekst Tina Åmodt  Komposition og lyddesign Kristian Hverring Dramaturgi/manus Astrid Hansen Holm Stemmeinstruktør Lisbeth Sonne Andersen Stemmer (dansk udgave) Asger Bech, Lisbeth Sonne Andersen, Sofie Lebech Stemmer (engelsk udgave) Florian Svarre Couët, Diana Moisa, Frederikke Hooge Steen Berg Engelsk oversættelse Ulrik Trojaborg Administration Jens Christian Jensen Producent Nikoline Jørgensen Produktion Convoi Exceptionnel Foto Louise Herrche Serup

HVORNÅR:
HVOR:
LÆNGDE:

06.09 - 07.09.24

Ellebjerg Skole

45 minutter

Fredag 6. september 2024 kl. 20:00
Lørdag 7. september 2024 kl. 17:00

FORESTILLINGEN ER STØTTET AF