Meet ST:ART

LASSE MOURITZEN is a graduate in Performance Design and Urban Planning with a specialization in site-specific and collaborative methods in art and urban design. He has several years of experience as a practicing artist, curator and researcher, and has especially worked with social, spatial and aesthetic shifts and fractures in connection with globalization, urbanization and migration.
AMALIE ULLA PONTOPPIDAN WITT har en kandidat i Teater- og Performancestudier og Musikvidenskab. Til dagligt arbejder hun som efterskolelærer, hvor hun bl.a. underviser i teater. Sammen med et par medstuderende, startede Amalie i 2014 teatergruppen Teater PRAXIS, der i 2017 spillede under ST:ART med vandreforestillingen DETOX. Amalie har været en del af teatervækstlaget i mange år, både i bestyrelser, kunstneriske sammenhænge og som festivalarrangør. Amalie er særligt optaget af det intime, immersive teatermøde, hvor der tales til sanserne og nysgerrigheden.
MIKKEL MALLOW Med en faglig baggrund i sociologi, kulturformidling og dans, arbejder Mikkel Mallow både udøvende og mobiliserende med scene- og performancekunst. Han er optaget af kropslige og sanselige strategier, der kan sætte os i forbindelse med det andet-end-menneskelige på måder, som udfordrer antropocentriske narrativer og kultiverer nye vaner og økologier. Mikkel bl.a. udviklet stedspecifikke og workshop-baserede værker for og i samarbejde med Metropolis, Roskilde Festival, Bloom Festival og performancekunstner Nana Francisca Schottländer.
AMALIE ELMHOLT CHRISTIANSEN har en kandidat i Dramaturgi fra Aarhus Universitet, og har derudover studeret kønsstudier og poesi på Roanoke College i Virginia, USA. Amalie har erfaring som projektleder og koordinator i kultur- og eventbranchen, og har derudover beskæftiget sig med æstetisk kommunikation og dannelse i forhold til kunst og kultur.
Grundlæggere 

 

ANNE VRAABY

 

LIV FANGEL

 

MALIK GROSOS

 

NICOLE JOHANSEN

Tidligere koordinatorer

ANNE KAARSBØLGABRIEL WREDE ELUNG-JENSEN
KATRINE BALLENIKOLAJ BOMBERGFRANZISKA KOLLER
FREJA FORSMAN            CHRISTIAN IVERSEN
CHRISTIAN GRØNNEBÆK