UDSTILLINGSÅBENT
D. 20. Januar - 10. marts. Alle hverdage kl 07-22.


FERNISERING

D. 20. Januar kl. 17-20, Ernst kapers vej 1, 2450 Sydhavn. Der vil være suppe og drikke. Husk varmt tøj – udstillingen er udendørs.

EFTERGLØD

“Eftergløden kan forstås som det liv der opstår når noget forsvinder” – Marie Bælum Jefferson

Efterglød 2450 er en videokunstudstilling der undersøger spor, efterladenskaber og nye livsformer i kølvandet på det som forgår. Udstillingens 18 udvalgte værker kredser om eftergløden fra vores liv og samfund i et mere-end-menneskeligt perspektiv. Nyt liv opstår gennem spøgelser og ånder, digitale arkiver, civilisationens laster og naturens kræfter. Det giver os et nyt blik og sensibilitet for andre livsformer, kredsløb og ordener. Det liv som aftager er ikke endegyldigt væk, men også en overgang til noget nyt.

Publikum inviteres til at bevæge sig rundt mellem udstillingens syv lokationer, gå på opdagelse i bydelen og fordybe sig i kunsten. Som publikum får du lov til at opleve videokunst på en ny og anderledes måde, og vi håber, at du vil tage dig tid til at udforske udstillingen og lade kunstværkerne tale til dig på deres egen måde.

BAG OM
Udstillingen er skabt af Sydhavn Teaters tværæstetiske udviklingsplatform ST:ART og produceret og udviklet i samarbejde med Udstillingsstedet Sydhavn Station. Udstillingskonceptet 24:50 blev for første gang skabt i marts 2021, under anden bølge af Corona med nedlukningen af kunst- og kulturlivet. Formålet med udstillingen er at vise nye værker fra spirende kunstnere, sætte kunsten fri i det offentlige rum samt skabe nye ruter og forbindelser på tværs af vores bydel.

KUNSTNERE

Anders Aarvik, Linnéa Cramer, Lasse Vivid Hansen, Alice Presencer, Adam Emil Paltorp Schmitt, Astrid Sten Andersen, Frida Retz, Liva Hage, Erik Natanael Gustafsson, Marie Bælum Jefferson, Jonas Hollerup Helle, Janus Cens Jensen, Zida Bruun, Marie Louise Hvidman, Benjamin Pompe, Noah Holtegaard, Emily Liva Hinman, Gunvor Lind Balslev, Anna LykkebergVENUES

Karens Minde Kulturhus, Udstillingsstedet Sydhavn Station, Engelbert-Petersens Bageri, P44 – Performance Hub, LIST – Rammeværksted, Future Club &  Folkekirkens Nødhjælp.

GUIDET TUR PÅ UDSTILLINGEN

TIRSDAG d. 7.2 og d. 14.2 kl. 18:00 fra Enghavevej 172.

Turen varer ca. 1 time og kræver ingen tilmelding.

PRODUKTION

Udstillingen er skabt af ST:ART og produceret og udviklet i samarbejde med Udstillingsstedet Sydhavn Station. Formålet med udstillingen er at vise nye værker fra aspirerende kunstnere, sætte kunsten fri i det offentlige rum samt skabe nye ruter og relationer på tværs af vores bydel.

STØTTE

Nordea Fonden, Kgs. Enghave Lokalpulje, Bavnehøj Områdefornyelse, Kulturhavn