Under Sydhavnens Sol

[wds id=”10″]

UNDER SYDHAVNENS SOL

Interaktiv intimteaterinstallation
Spillested: Dækningsgrav 607V, Sjælør Boulevard 42B, 2450 København SV.
Spilleperiode: 14. – 16. december 2015
Pris: 100 – 200 kr. for 1 – 4 gæster (man køber hele forestillingen)
Varighed: Ca. 30 minutter

Få et tiltrængt quick-fix af afslapning, varme og sol i den kolde og fortravlede juletid med Sydhavn Teaters speedferie til Playa del Puerto Sur. For det ringe beløb af 50 kr. tilbyder vi et 30 minutters langt eksklusivt wellnessforløb under jorden for alle sanserne.

Rejsearrangøren ST-travels har fået venlig hjælp af Google Translate til at guide dig, vores kommende gæst, igennem den urbane juleoplyste decemberjungle og hen til et sted, hvor du kan tanke op i stedet for at punge ud:

Kom med fire hastighed Sydhavn Teater og en tiltrængt hurtigt fix af afslapning, varme og sol i den kolde, mørke og travle juletid. Det er sensorisk terapi for det fulde beløb af 50 kr., Hvis vi byder dig velkommen solkur til 30 minutter med mindfulness, D-vitamin, tropiske briser og en all-you-can-eat bananfad pakket.
ALLE eksklusive nøgle
Playa del Puerto del Sur er et lille paradis for dig og dine kære. Denne unikke drøm Sydhavn perle er til dig, og til at tjekke, vil du blive forkælet af vores tankevækkende og veluddannet lokalt ansatte på on-site ankomst.
Dine behov i FOKUS

ALL EKSCLUSIVE
Sølle og Mulle bliver dine personlige guider.
For bedst at kunne tage udgangspunkt i dig foretages ved ankomst en afkrydsning af ønsker til ferien. Hvis du skulle have specielle behov eller drømme, så send en mail med disse til mail@sydhavnteater.dk, så vil vi gøre alt, hvad vi kan for at optimere den personlige oplevelse.
Men du er også velkommen til bare at lade dig overraske.

Under Sydhavnens Sol er andet projekt, hvori Sydhavn Teater sætter julen i perspektiv. Projekt Jul #1 var to meget forskellige forestillinger i forsamlingshuset omhandlende traditioner med en munter tone og bitter smag. I Projekt Jul #2 bidrager Sydhavn Teater til at opfylde behovet for jule-eskapisme i en eksklusiv interaktiv teaterinstallation, der kan nydes som single-, double eller family and friends-ferie-pakke nede under jorden.

Medvirkende: Søren Hansen & Mille Maria Dalsgaard
Projektet er støttet af Kgs. Enghave Lokaludvalg
Kgs Enghave

/** * Update the posts widget or portfolio widget query. * * @since 1.0.0 * @param \WP_Query $query The WordPress query instance. */