ST:ARTers Arkiv

​Klik på billederne for at læse mere om hver forestilling på deres facebook-event, eller tjek vores interaktive kort ud her:

ST:ARTers 2019

Udredning // Emma Birkø, Vanessa Moliné og Pernille Rosengren
06-08.06.2019 //Copenhagen Hair Style, Mozartsvej 23
Du skal til frisøren. Der skal ske noget nyt.
Frisøren er Sydhavnens mødested. Hun kan fikse alt.
3 kvinder har eksistentiel krise. Måske et nyt hår ka’ hjælpe?
Byens pølsemand kommer ind. Han er direkte og kaster med pølser.
Glimmer, glitter og det hele pibler. Stop.
Flyttemændene kommer og pakker dig ind i en kasse.
Forever // Lucy Logan
23-25.05.2019 // Sydhavn Station
Forever by Lucy Logan is a trio where we aim to get list in an ongoing dance, offering the audience to do the same. By continuously dancing we welcome you to lose track, of who is who, of the beginning, of reasons and possibly of time.
2450 Sydhavn // Andrea Joensen og Stine Rønne

08-09.05.2019 // Sydhavn Station
Hvordan ser Sydhavnen ud gennem brillerne fra to moderne dansere? Andrea Joensen og Stine Rønne vil fortolke og forvandle indtryk fra pladsen ved Sydhavn Station til en moderne duet.

Hvor der ikke er sol // Sanne Sol
26-28.04.2019 // Østre Kapel, Vestre Kirkegård
Et eventyrligt, humoristisk og til tider kaotisk univers om en kvinde der diagnosticeres med ‘The Broken Heart Syndrom’.
En interaktiv forestilling, hvor publikums rolle skifter i takt med kvindens sorgproces indtil hun bliver stillet overfor et ultimativt valg: Skal sorgen fjernes for altid?
På vandet // Nannan Chen
18-20.04.2019 // Rotteøen, Bådhavnsgade 33E
“på vandet” er en monolog om vandet, mennesket, ensomheden, klimaet, havuhyrer, tankemylder og tænkepauser. Den udspringer af tekstlige associationer, venner og vi selv har haft, om hvorfor en mand vil sætte sig alene ud i en båd og være nær vandet.

Alle ST:ART projekter i 2019 er støttet af Kgs. Enghave lokaludvalg, Fælleskassen & Tuborg Fondet


ST:ARTers 2018

Start dit projekt med ST:ART // ST:ART
27.11.2018 // P44, Borgbjergsvej 44
ST:ART afholder deres første kompetenceudviklingsdag, hvor projektleder, kulturskaber og iværksætter Sif Østergaard Zachariassan kommer og holder workshop i Sydhavn Teaters performancelokale P44. Udover guldkorn fra Sif, vil der desuden være mad, underholdning og mulighed for at møde andre spirende kunstnere og projektmagere.
Ground State Duo – Sun & Moon // Alex Eliasen & Laura Helmersen Christensen

16.11-5.12.2018 // Loftet, Karens Minde Kulturhus
Sun & Moon er en danseforestilling som tager udgangspunkt i at forene kampsporten Chen Style Tai Chi og contemporary dance. Gennem et bevægelsesmønster som fokuserer på meditation, vil vi lade vores saner og sind berolige os, i kampen for at finde balancen i hektiske tider.
William må jeg spise hos dig? // Nikolaj Dalgaard & Nikolaj Bomberg
21-22.11.2018 // Bavnehøj Skole
Forestillingen giver publikum et indblik i den uundgåelige følelsesmæssige kamp et barn går igennem, når forældrene skilles. Den henvender sig til unge, såvel som de forældre, der skal prøve at forklare deres børn denne nye form for familie og kærlighed.
Stillness  // Theresa Carlsen og Amalie Ulla Pontoppidan Witt
15-17.11.2018 // Sydhavnens Galleri og Kunstsalon, Mozarts Plads 1A
”Stillness” er en performativ undersøgelse af begrebet stilhed. Gennem et fysisk, poetisk og musikalsk univers undersøger skuespiller Theresa Carlsen og musiker Amalie Ulla Pontoppidan Witt, hvad det vil sige at finde ind til den indre stilhed og skabe ro i et splittet indre i en verden, der ønsker fuldendthed. Det er en søgen efter balance og ligevægt i tilværelsens her og nu.
MotherTongue: a multilingual project  // Crooked Tooth

07-09.11.2018 // Loftet, Karens Minde Kulturhus
MotherTongue is a collection of 5 different, bilingual one person shows, for one person audiences which take place in the littlest theatre you’ve ever seen: a box on the performer’s head.

A SUN LADY // Nanna Hanfgarn Jensen & Camilla Schnack Tellefsen

23-25.09.2018 // Haveforeningen Frederikshøj
En fysisk undersøgelse af den amerikanske poet og aktivist Sonia Sanchez’ pulserende tekstrytmer. Et poetisk og politisk univers i bevægelse.

VI KAN TIT IKKE RIGTIG FINDE OS SELV // ST:ART Tovholderprojekt 2017/18
27-29.06.2018 // Borgbjergsvej 1
En immersiv forestilling i en kælderverden af laboratoriegange, hvor det menneskelige følelsesliv destilleres og udkrystalliseres. Bliv investor i vores fælles fremtid, uden forvirrende og uhensigtsmæssige følelser!
BLIND PLET // Sine Simonsen & Christian Brink Grønnebæk

13-15.06.2018 // Møntvaskeriet på hjørnet af Mozartsvej og Rubinsteinsvej
En absurd gadeforestilling om kærlighed og vanvid – en mand og en kvinde i en hæsblæsende dyst, hvor både musikalske, fysiske og feje kneb bliver taget i brug.

TYKKERE END VAND // Teater Tam

8-10.06.2018 // Borgbjergsvej 1
To mænd sidder i et beskyttelsesrum. De har isoleret sig dér, efter apokalypsen er skyllet ind over Danmark, men deres forsyninger er ved at slippe op. Pludselig banker det på døren – tør de åbne? En post-apokalyptisk fortælling om menneskelighed.

  ENERNE // Skinker i Leggins
11-13.05.2018 // Pavillonen v. Karens Minde Kulturhus
En teaterkoncert af frit fortolkede hits fra 00’erne: Træd med ind i boblen hvor vi spejler os i cd’er og glitrer som lipglossen der kom gratis med i Vi Unge bladet.
SKUMRING // Linn Lorenzen, Sofie Faurschou, Karen Andersen, Ida Madsen
27-29.04.2018 // Vestre Kirkegård
En vandring gennem skumringens nuancer og skjulte fortællinger på Vestre Kirkegård.

Alle ST:ART projekter i 2018 er støttet af Tuborg Fondet


ST:ARTers 2017

HJEMMET // Nannan Chen & Anna Ida Pizzot
18-20.12.2017 // Dronning Ingrids Hjem
En teaterperformance som inviterer til visit på plejehjemmet Dronning Ingrid; hvordan leves livet her, og hvordan føles det som et hjem for den enkelte beboer? HJEMMET sætter scenen for en udviskning af grænsen mellem fortid og nutid, det materielle og åndelige.
  14,33kg // Stephanie Lloyd
12-17.12.2017 // Installation ved Karens Minde Kulturhus
Et interaktivt maleri: træd igennem et lærred og ind i en verden af skrald, som du selv kan være med til at forme – ved at medbringe lidt af de 14,33kg skrald som vi gennemsnitligt hver især producerer om ugen.
  DETOX  // Teater PRAXIS
23-26.11.17 // Audiowalk fra Bunkeren ned til Tippen
En vandring fra byen og ud til havet – en detoxkur og et sanseligt pusterum, en undersøgelse af et rum hvor man ikke behøver at producere eller præstere.
  PARADISETS HAVE // Christian Iversen
28-30.09.17 // Haveforeningen FREM
Er paradisets have gemt væk i Sydhavnen? En indfødt giver et aktuelt indblik i den danske kolonihavekultur.
  DIT HOVED PÅ ET FAD // DitteJohanne & Pia Angela Rasmussen
12.08–12.09.17 // Østre Kapel
En visuel & auditiv abstraktion over historien om Maria Stuart i samspil med kapellets arkitekttur og emotionelle klangbunde. Lyddesign: Jonas Krogh.
KANINHJERTER // REKYL
9–12.06.17 // Bunkeren v. Sjælør Boulevard
En absurd forestilling om uforløste drømme, og en halvblind deprimeret kanin.
TILBAGE TIL NUL // TEATER ABNORMA
27.04–1.05.17 // SydhavnsGade
En selvskrevet forestilling inspireret af et Sydhavnen i rivende udvikling – om tre mennesker der havde mistet sig selv, men finder vejen tilbage.
TO SKRIDT FRA DET KONGELIGE // PrehnRamløse
7-10.03.17 // SydhavnsCompagniet
I et medborgerhus i Sydhavnen arbejder tre Kunstnere med stort K på det projekt, der endelig skal sikre dem en plads i verdenshistorien. De skal bare lige finde ud af hvad det skal handle om…
 BRÆNDT BARN // Lukas Toya & Mathias Sauer
23-26.02.17 // Børnehaven Spiren
To væsener kæmper med at blive accepteret, forstået, og elsket – af omverdenen og hinanden. Inspireret af “Frankenstein”, i kælderen af en forladt børnehave.

Alle ST:ART projekter i 2017 var støttet af Områdefornyelsen Sydhavnen

/** * Update the posts widget or portfolio widget query. * * @since 1.0.0 * @param \WP_Query $query The WordPress query instance. */