Mød koordinatorerne i ST:ART

LASSE MOURITZEN er kandidat i Performance Design og Byplanlægning med speciale indenfor stedsspecifikke og kollaborative metoder i kunst og bydesign. Han har flere års erfaring som praktiserende kunstner, kurator og researcher, og har særligt arbejdet med sociale, rumlige og æstetiske forskydninger og brudflader i forbindelse med globalisation, urbanisering og migration.
AMALIE ULLA PONTOPPIDAN WITT har en kandidat i Teater- og Performancestudier og Musikvidenskab. Til dagligt arbejder hun som efterskolelærer, hvor hun bl.a. underviser i teater. Sammen med et par medstuderende, startede Amalie i 2014 teatergruppen Teater PRAXIS, der i 2017 spillede under ST:ART med vandreforestillingen DETOX. Amalie har været en del af teatervækstlaget i mange år, både i bestyrelser, kunstneriske sammenhænge og som festivalarrangør. Amalie er særligt optaget af det intime, immersive teatermøde, hvor der tales til sanserne og nysgerrigheden.
MIKKEL MALLOW Med en faglig baggrund i sociologi, kulturformidling og dans, arbejder Mikkel Mallow både udøvende og mobiliserende med scene- og performancekunst. Han er optaget af kropslige og sanselige strategier, der kan sætte os i forbindelse med det andet-end-menneskelige på måder, som udfordrer antropocentriske narrativer og kultiverer nye vaner og økologier. Mikkel bl.a. udviklet stedspecifikke og workshop-baserede værker for og i samarbejde med Metropolis, Roskilde Festival, Bloom Festival og performancekunstner Nana Francisca Schottländer.
AMALIE ELMHOLT CHRISTIANSEN har en kandidat i Dramaturgi fra Aarhus Universitet, og har derudover studeret kønsstudier og poesi på Roanoke College i Virginia, USA. Amalie har erfaring som projektleder og koordinator i kultur- og eventbranchen, og har derudover beskæftiget sig med æstetisk kommunikation og dannelse i forhold til kunst og kultur.
Grundlæggere 

 

ANNE VRAABY

 

LIV FANGEL

 

MALIK GROSOS

 

NICOLE JOHANSEN

Tidligere koordinatorer

ANNE KAARSBØLGABRIEL WREDE ELUNG-JENSEN
KATRINE BALLENIKOLAJ BOMBERGFRANZISKA KOLLER
FREJA FORSMAN            CHRISTIAN IVERSEN
CHRISTIAN GRØNNEBÆK