City Matters

af Daily Fiction

Om Forestillingen

EN KUNSTNERISK VANDRING I BYENS NATUR
Af Tora Balslev og Maiken Vibe Bauer

I City Matters får du chancen for at komme i nærkontakt med byens stof. Asfalt, sten og beton. En undersøgelse af byens geologiske krop og koreografi over tid. En ekspedition i selskab med det andet-end-menneskelige. Et blik og et øre på hvordan vi mennesker er viklet ind i en større organisme.

Du følger en guide som del af en gruppe, mens en symfoni af viden, opgaver og spørgsmål leder dig ind byens rum. Komponerede lydlandskaber og skulpturelle danse-tableauer relaterer til byens stof og åbner fladerne op.
Tora Balslev er danser samt scene- og performancekunstner. I værket animerer hun råstoffer gennem bevægelse, og skaber en oplevelse af byggematerialerne som noget levende.

Maiken Bauer er lydkunstner og kemiker. Gennem feltoptagelser og oversættelser af molekylevibrationer udforsker hun i værket hvordan vores sanser resonerer med og på omgivelserne, og byens materialitet.

Se VIDEOTRAILER HER.

 

OBS! Vandringen egner sig ikke for gangbesværede. Du vil gå i rask tempo og komme ned at sidde på jorden undervejs.

Kom i praktisk tøj og fodtøj der passer til. Vi har ingen garderobe, så hvis du har noget med dig på turen, er det godt at have en lille rygsæk eller lign. at have det i. 

 

HVORNÅR:
HVOR:
LÆNGDE:

1 time 15 min. - uden pause

spilleperioden