OPEN CALL

HAVNERESIDENS

TAG MIG MED

Kunne du tænke dig at undersøge og gå i dialog med det maritime miljø i Sydhavnens havneområder? Er du nysgerrig på de historier, myter, rytmer, bevægelser og liv som skummer i havnen? Så er dette call måske for dig.

I samarbejde med Kulturhavn Festival tilbyder ST:ART et mini residens-forløb for kunstnere i vækstlaget. I forløbet får du eller din gruppe frie tøjler til at undersøge Sydhavns havn og mulighed for at afprøve din/jeres kreative ideer i og med havnemiljøet. Vi tilbyder kunstnerisk og praktisk sparring, økonomisk produktionsstøtte samt adgang til øvelokaler og udstyr. Under forløbet skal du/din gruppe udvikle en afsluttende performance, som matcher din/jeres research-proces. 

Du/I kan arbejde frit i Sydhavns havneområder, men det afsluttende nedslag skal afvikles på Teglholm Brygge i Sydhavn ifm. Kulturhavns Festival d. 26. august, 2023.

Skriv endelig til os hvis du/I har spørgsmål! 

Ansøg til residenset ved at sende en  mail til start@sydhavnteater.dk, med det udfyldte ansøgningsskema, som kan downloades her.

Husk at ansøgningen skal sendes i PDF-format.

OPEN CALL

KRITERIER FOR AT ANSØGE

  • Dette call er rettet mod det kunstneriske vækstlag. Callet er oplagt for dem der gerne vil arbejde kollektivt, samskabende, på tværs af fagligheder og med tværæstetiske produktioner. Søger man callet som enkeltperson, opfordres man til at indtænke en mulig involvering, deltagelse eller samskabelse i sit arbejde.

    PROJEKTSTØTTEN INDEBÆRER

  • Søg op mod 7.000 kr. I produktionsstøtte. Produktionsmidler kan anvendes til materialer, rekvisitter, kostume, leje/udstyr, forplejning og honorar. (bemærk: anvendes støtten til honorar er det skattepligtigt).
  • 1-2 ugers adgang til Sydhavn Teaters øvelokale P44 – Performance Hub forud for afviklingen af projektet, i perioden juli-august. (Da vi udvælger flere deltagere/hold på residenset skal man indstille sig på at der kan være flere der arbejder samtidigt på adressen – men at man godt kan få sit ”eget” rum.)
  • Mulighed for at låne teknisk udstyr af Kulturhavn og ST:ART
  • Sparring med ST:ARTs koordinator-hold samt mulighed for intern deling/visning blandt residens deltagerne forud for den endelige visning

Ansøgningsfrist:
d. 17. april 2023 kl. 23:59.Se billeder fra sidste års performances SALT & OSMOSIS