En Aften I Sydhavnen

Om Forestillingen

Ti borger fra Sydhavnen, der elsker at danse, deler deres yndlingsdans og sang, i et nyt værk iscenesat af den anerkendte kunstnerduo koreograf Ásrún Magnúsdóttir og Alexander Roberts. En aften fyldt med minder og skjulte historier fra bydelen – fortalt gennem både ord, dans og musik.

Ásrún Magnúsdóttir og Alexander Roberts interesserer sig for de skjulte koreografier og danse der findes i os alle.  Ásrún har specialiseret sig i at arbejde med ikke professionelle dansere og performere på scenen og har med dette koncept skabt værket på tværs af Europa med lokale borgere i alle aldre. Nu er hun aktuel med en forestilling skræddersyet til Sydhavnen. De medvirkende er alle lokale og er alle mennesker med et særligt ønske om at dele historien om netop deres danse og sange – noget du som publikum vil opleve som en generøs og charmerende aften fyldt med minder og kærlighed til dansen og musikken.

 

I Ásrún Magnúsdóttir arbejde er hun interesseret i mennesker, der ikke har tænkt meget over dans eller dans, og forsøger at synliggøre usynlige koreografier. Hun er interesseret i at forstærke stemmer, som hun føler kunne høres bedre; at give scenen til andre mennesker plads til at tale op, blive set og lyttet til. Hun har stor erfaring med at arbejde med forskellige grupper, især unge, teenagere og børn, men også mikrosamfund som hendes egne naboer, beboere i bestemte kvarterer eller mennesker, der deler en lejlighedsbygning. Hendes arbejde har turneret i Europa, hvor hun også har givet workshops for både professionelle og amatører.

Koreografi: Ásrún Magnúsdóttir og Alexander Roberts
Medvirkende: Lokale Borgere

HVORNÅR:
HVOR:
LÆNGDE:

04.06. - 12.06.24

Karens Minde Kulturhus

1 time

Tirsdag d. 4. juni kl. 20 PREMIERE
Onsdag d. 5. juni kl. 20
Lørdag d. 8. juni kl. 16
Tirsdag d. 11. juni kl. 20
Onsdag d. 12. juni kl. 20

Støttet Af: