P44: OVERGANG – Et kropsligt og vokalt rekviem

>>15.nov<<  få et indblik i dette sanseligt højspændte arbejdsrum hvor kunstnerne arbejder med deres særegne kvaliteter i fælles synergi…. 

 Kom til åben arbejds visning i P44, når instruktør Anja Behrens arbejder med ritualer.
Anja Behrens har i 2018 modtaget Statens Kunstråds arbejdsstipendium for scenekunst til at udfordre og undersøge sin rituelle arbejdsmetode med udgangspunkt i KROP og STEMME.

HVORNÅR: 15. sep kl. 19 og 20.30

HVOR: P44 (Borgbjergsvej 44)
VARIGHED: 1 1/2 time
PRIS: Gratis

INSTRUKTØR: Anja Behrens
SCENOGRAF: Steffen Aarfing
PERFORMERE: Camilla Munck, Mille Maria Dalsgaard, Jakob Femerling Andersen
PRODUCERET AF: Sydhavn Teater


Visning kl. 19.00: [btnsx id=”3382″]

Visning kl. 20.30: [btnsx id=”3383″]


I netop denne undersøgelse samarbejder Behrens med fire stærke kræfter fra på tværs af scenekunsten: sanger Camilla Munck, performere Mille Maria Dalsgaard, Jakob Femerling Andersen og scenograf Steffen Aarfing samles omkring en rituel rejse – en rejse ind i et rekviemsk grænseland.

Kunstnerne har til slut i denne intense to-ugers proces en åben arbejds-visning i Sydhavn Teaters nye pop-up-performancerum P44 på Borgbjergsvej 44, 2450 SV.

Det er her muligt for 20 publikummer fordelt på 2 forskellige tidspunkter (kl.19 og kl. 20.30), at få et indblik i dette sanseligt højspændte arbejdsrum hvor kunstnerne arbejder med deres særegne kvaliteter i fælles synergi – og hvor processen er i fokus og ikke resultatet.

Anja Behrens har tidligere instrueret den anmelderroste Danmarkspremiere på SKYGGE (Eurydike siger) af nobelprisvinderen Elfriede Jelinek, som først kunne opleves i SydhavnsGade og siden i Østre Kapel.

Visningen er GRATIS, men tilmelding via Billetto på de få pladser er nødvendig – og meld afbud, hvis du bliver forhindret i at komme, sådan at vi kan tilbyde pladsen til en anden.

Kom og oplev performanceinstallationen, samtidig med du kan få en smagsprøve på, hvad vores nye venue har at byde på.

 


P44 er støttet af: Områdefornyelsen Sydhavnen, Kgs. Enghave Lokaludvalg, Karens Minde Kulturhusforening.

/** * Update the posts widget or portfolio widget query. * * @since 1.0.0 * @param \WP_Query $query The WordPress query instance. */