Brændt Barn

Brændt Barn

23-26 februar kl. 20 og 28 februar kl. 20 

No automatic alt text available.

Billetter kan fås HER – arrangementet er gratis.

Om forestillingen: 

“Brændt Barn” er inspireret af Mary Shelleys roman “Frankenstein”, der omhandler Victor og hans skabning.

Der fokuseres på de to hovedkarakterer, som hver især kæmper med, at blive accepteret, forstået og elsket, både af omverdenen og hinanden.

Victor prøver at lege Gud, og stræber ihærdigt efter, at finde nøglen til, at kunne genoplive de døde. Han vil skabe det perfekte menneske, for han har svært ved, at finde nogle af de mest basale menneskelige egenskaber i ham selv.

Skabningen vil bare gerne elskes, mest af alt, af sin egen skaber, men han oplever hurtigt, og meget ofte, at han bliver lagt for had, på grund af hans ydre.

Begge individers stolthed og hævntørst kommer i vejen for deres egentlige intentioner, og de to, ellers lovende, skæbner bliver hurtigt reduceret til sørgelige eksistenser.

“Brændt Barn” er en sitespecific forestilling, der tager den klassiske fortælling op til genfortolkning, og introducerer nye tematikker til historien, som fx kunstig intelligens. Forestillingen spilles i kælderlokalerne, i en forladt børnehave, i Sydhavnen.

Om gruppen:

Lukas og Mathias mødte hinanden på Skuespillerakademiet, tilbage i 2012. Hér tilbragte de et halvt år, for at dygtiggøre sig, indenfor skuespil.

Siden har Lukas gået to år på Københavns Akademi for musik, dans og teater, på linjen Scenekunst, og har desuden medvirket i flere professionelle produktioner, på scenen og foran kameraet.

Mathias tilbragte endnu et halvt år på Skuespillerakademiet, og dannede derefter sin egen teatergruppe, Teater Tam. De har, siden 2014, opsat fem egen-produktioner, som Mathias har skrevet/bearbejdet og medvirket i.

Projektet er en del af ST:ART – læs mere HER