Arkiv

“Tilbage til Nul”

27. April – 1. Maj 2017, kl. 20.00

OM FORESTILLINGEN

Teater Abnorma præsenterer SiteSpecific- forestillingen ”Tilbage til Nul”. En selvskrevet forestilling inspireret af Sydhavnen i rivende udvikling.

En hjemløs, der farer vild i sig selv, og som må træffe et valg. En iværksætter, hvis vision måske i virkeligheden ikke er hans egen, og hvad har han så tilbage? En journalist, der forsøger at fortælle en historie, men som ender med at fortælle sin egen.

”Tilbage til Nul” er en historie om tre menneskers opdagelse af, at have mistet sig selv, og om vejen tilbage til udgangspunktet.
”Tilbage til Nul” opsættes af Teater Abnorma med musik af Robert Reinhold.

OM TEATER ABNORMA
Teater Abnorma består af Mads Heyn, Frederik Sander og Benedicte Bock, der i sommeren 2016 færdiggjorde et treårigt kursus på Talentskolen i Næstved på Teater/ Musicallinjen. Herefter stiftede de teatergruppen Teater Abnorma hvis mål blev at skabe samfundsbilledelige og til tider -kritiske forestillinger, som har til formål at få sit publikum til at reflektere over de mønstre, de selv kan genkende, når de færdes i gadebilledet.

“To skridt fra Det Kongelige”

7., 8. og 10. marts 2017 kl.  20.00

Image may contain: 1 person, text and close-up

OM FORESTILLINGEN:

Tre af Danmarks mindst anerkendte revolutionerende scenekunstnere arbejder sammen om at skabe en forestilling på et medborgerhus i Sydhavnen.

I instruktøren Anders’ kamp mod virkeligheden prøver han håbløst at få sit store gennembrud, og har allieret sig med to ligesindede skuespillere, Mads og Julie.

Alle føler de befinder sig lige på nippet, til at være fast inventar på Det Kongelige Teater.

Sammen prøver de desperat at skabe et nyt og revolutionerende stykke scenekunst, der skal sikre dem en plads i verdenshistorien. Dette er forestillingen der skal ændre deres liv, og hele Danmarks tilstand for evigt!

Der er dog bare et lille problem. De har ikke nogen anelse om hvad stykket skal handle om…

 

Image may contain: text

OM PREHNRAMLØSE: 

PrehnRamløse er et selvironisk opgør mod det prætentiøse teater. Det består af Carl-Emil Prehn, Peter Torm og Anders Ramløse, som ikke er blege for at skrive, instruere, og spille det hele selv.

De har dog i denne omgang allieret sig med skuespillerne Mads Klyhn og Julie Kofoed, i et sjældent øjebliks selvindsigt af manglende evner.

Projektet er en del af ST:ART – læs mere HER


Brændt Barn

23-26 februar 2017 kl. 20 og 28 februar kl. 20 

No automatic alt text available.

Billetter kan fås HER – arrangementet er gratis.

Om forestillingen: 

“Brændt Barn” er inspireret af Mary Shelleys roman “Frankenstein”, der omhandler Victor og hans skabning.

Der fokuseres på de to hovedkarakterer, som hver især kæmper med, at blive accepteret, forstået og elsket, både af omverdenen og hinanden.

Victor prøver at lege Gud, og stræber ihærdigt efter, at finde nøglen til, at kunne genoplive de døde. Han vil skabe det perfekte menneske, for han har svært ved, at finde nogle af de mest basale menneskelige egenskaber i ham selv.

Skabningen vil bare gerne elskes, mest af alt, af sin egen skaber, men han oplever hurtigt, og meget ofte, at han bliver lagt for had, på grund af hans ydre.

Begge individers stolthed og hævntørst kommer i vejen for deres egentlige intentioner, og de to, ellers lovende, skæbner bliver hurtigt reduceret til sørgelige eksistenser.

“Brændt Barn” er en sitespecific forestilling, der tager den klassiske fortælling op til genfortolkning, og introducerer nye tematikker til historien, som fx kunstig intelligens. Forestillingen spilles i kælderlokalerne, i en forladt børnehave, i Sydhavnen.

Om gruppen:

Lukas og Mathias mødte hinanden på Skuespillerakademiet, tilbage i 2012. Hér tilbragte de et halvt år, for at dygtiggøre sig, indenfor skuespil.

Siden har Lukas gået to år på Københavns Akademi for musik, dans og teater, på linjen Scenekunst, og har desuden medvirket i flere professionelle produktioner, på scenen og foran kameraet.

Mathias tilbragte endnu et halvt år på Skuespillerakademiet, og dannede derefter sin egen teatergruppe, Teater Tam. De har, siden 2014, opsat fem egen-produktioner, som Mathias har skrevet/bearbejdet og medvirket i.

Projektet er en del af ST:ART – læs mere HER

Gem