Scenesommer 2017

Scenesommer 2017

Fra d. 31. maj – 24. september 2017

Fra slutningen af Maj til September åbner Sydhavn Teater igen i år dørene til det gamle Østre Kapel på Vestre Kirkegård og leverer levende teater- og kulturoplevelser sommeren over.

Hold øje med siden her og facebook, hvor vi løbende opdaterer programmet med artist talks, åbne visninger, internationale gæstespil og en enkelt intimkoncert.


Glæd dig til ”Local Hero Part 2”, hvor det internationalt anerkendte kompagni Bombina Bombast(SE) tager komiske livtag med ægte superhelte.
31. maj – 2. juni kl. 18  |  Dansepavillonen ved Karens Minde Kulturhus  |  Køb billetter
Du kan (gen)opleve sidste års publikumssucces ”Ashes to Ashes” af Harold Pinter, en ordblodig midnatsforestilling, som på smuk og gruopvækkende vis taler ind i både publikums- og kapellets egen historie.8.-22. juni kl. 23.30  |  Østre Kapel (mødested ved Sydhavn Station)  |  Køb billetter
Scenesommer 2017 byder også på Sydhavn Teaters næste store satsning, den spanske instruktør Alia Luques version af Schillers ”Maria Stuart” udsat for improviseret avantgarde-jazz og rullende hoveder– med publikum som tribunal i kampen mellem dronning Elizabeth I og hendes skotske rival.

12. august – 12. september kl. 21  |  Østre Kapel  |  Køb billetter

Slipping & Sliding” udforsker samfundets glidebaner, klimaforandringer og konkurrencestat med humor og nysgerrighed i sydhavnens havn. Mille Lundt fra det belgiske nycirkuskompagni OFFROAD er i residency med installations-kunstneren Suzanne Groothius, med visninger i start september.

1.-2. september

Til den internationale CityLink festival som kommer til Sydhavnen i september slutter vi vores Scenesommer af med en showcase baseret på Ursula Scavenius’ prisbelønnede debutbog “Fjer“: I en post-apokalyptisk østeuropæisk beton-udørk bliver grænserne mellem virkelighed og fantasi stadig mere udflydende.

23.-24. september

 


Støttet af: