MISS SOFIES CHOICE

>>19. december<<    Instagram-generationen får ordet, når forfatter Sofie Diemers månedlige temaaften undersøger vores verden på og gennem sociale medier   .

Miss Sofies Choice er Sydhavn Teaters nye initiativ til en temaaften: et eksperimenterende hit-and-run format, hvor aftens indhold står i krydsfeltet mellem sociale-medier-fænomener og scenekunsten.

I December er der Miss Sofies Jule-Choice: for hvad er julen uden klippe-klister og småkagebagning livestreamet på insta og delt på facebook?

Tag dine venner (og instafølgere) med til en sprudlende, absurd og humoristisk temaaften, hvor instagramgenerationen har ordet.

KØB BILLETTER

HVORNÅR: 19. december kl. 20

HVOR: Borgbjergsvej 1
PRIS: 50kr
SPROG: Dansk

KONCEPT: Sofie Diemer
MEDVIRKENDE:  Sofie Diemer, Mille Maria Dalsgaard, Maria Carmen Lindegaard
GRAFIK: Sofie Diemer
PRODUCENT: Mathilde Johnsen

 


 

Aftenen er skabt af instagramfænomenet Sofie Diemer, som i foråret 2016 udgav digtsamlingen ”LOL-LITA” på Gyldendal, og som nu er tilknyttet dramatisk laboratorium på Teater V.

Du kan forvente en once in a lifetime experience – en hæsblæsende aften, hvor skuespillerne giver alt, hvad den kan trække og lidt mere til – for at du kan få et bud på, hvordan en tema aften også kan se ud, nu hvor den er i Sofie Diemers Hænder.

NOVEMBER: Miss Sofies Dinner Choice
DECEMBER: Miss Sofies Jule-Choice

 

Støttet af: